home artikelen lezingen e-books videoblogs

A Sincere Question | Deel 5


Hierbij deel vijf uit de reeks 'A Sincere Question'. In deze aflevering staat de vraag centraal waarom velen van ons geen concrete voorbereidingen maken om op hadj te gaan. Deze video is opgenomen in Mekka voor de Masjid al-Haram.


A Sincere Question | Deel 4


Hierbij deel vier uit de reeks 'A Sincere Question'. In deze aflevering staat de vraag centraal in hoeverre we ons onderdeel voelen van één ummah, of dat we alsnog onderscheid maken op basis van ras of nationaliteit. Deze video is opgenomen in Medina voor de Masjid anNabawi.


A Sincere Question | Deel 3


Hierbij deel drie uit de reeks 'A Sincere Question'. In deze aflevering staat de vraag centraal waarom we eigenlijk naar de moskee gaan.


A Sincere Question | Deel 2


Hierbij deel twee uit de reeks 'A Sincere Question'. In deze aflevering staat de vraag centraal wat het begrip 'soennah' betekent voor jou en mij?


A Sincere Question | Deel 1


Hierbij het eerste deel uit de reekst 'A Sincere Question' over de relatie tussen het liefhebben van de Profeet Mohammed v.z.m.h. en kennis op doen over zijn leven. De video is in het Engels, maar wie dat onvoldoende beheerst kan op [CC] klikken voor Nederlandse ondertitels.